Bärgning
Personbilar

Bärgning
tunga fordon

Bärgning
MC

Restvärdes-
räddning

Ersättningsbil
& Hotell

Samarbete försäkringsbolag
& myndigheter

Vägassistans / Bilbärgning

När än du får problem med ditt fordon, om den inte startar/stannar på morgonen när du är på väg till ett viktigt möte eller ska lämna barnen på förskolan, låst in nycklarna i bilen eller, gud förbjude, är utsatt för en olycka så kommer det oavsett tidpunkt ALLTID olämpligt. Det är vid slika tillfällen vi finns här för dig, året runt och dygnet runt, i Norrköping med omnejd och hjälper dig oavsett orsak till driftsstoppet. Vi eftersträvar alltid att försöka reparera bilen på plats så att du kan fortsätta din resa i det egna fordonet men om vi av olika orsaker inte lyckas med det bärgar vi ditt fordon till lämplig verkstad eller annan destination.

Tungbärgning

Vi på Björdes har hög kompetens och lång erfarenhet av vägassistans till tyngre fordon, ja vi törs kalla oss specialister på detta område. Vår fullt utrustade kudd-vagn säkerställer restvärdesräddning och att skador minimeras i samband med bärgning där olyckan varit framme och ju mindre skador på fordon och last desto mindre kostnader för den som i slutänden ska betala.

Biltransport

Behöver du hjälp med att transportera ett fordon? Har du sålt eller köpt en bil som behöver flyttas från eller till din uppfart, eller har du ett trasigt fordon som bara står i vägen och behöver förflyttas till en verkstad eller kanske till och med till skroten?

Vi finns tillgängliga i Norrköping med omnejd, när du behöver hjälp att transportera ett eller flera fordon från en plats till en annan. Vi kör från dörr till dörr om så önskas. Vår kompetenta och välutbildade personal har inte bara stor erfarenhet av bilbärgning utan också bred kunskap om biltransporter och transporter av olika typer av fordon så att du alltid kan känna dig trygg med att vi tar väl hand om ditt fordon. Vi arbetar dygnet runt, året runt för att alltid finnas behjälpliga när än du behöver oss.